Rozë

FJOLLA MORINA I MORI BURRIN, SHPËRTHEN ISH-GRUAJA E BIZNESMENIT: MARRTË NGA JETA ATË QË MERITON!

0

Thonë që: në dashuri fiton kush ikën.

Nuk është e vërtetë.

Në dashuri fiton ai/ajo që rri.

Dashuria nuk është e lehtë!

Në dashuri duhet të dish të ndash dhimbjen, pasionin, vuajtjet.

Ndonjëherë dashuria vë në dyshim gjithçka që ti ke besuar por kur dashuria është e vërtetë atëherë ajo është në gjendje të superojë çdo vështirësi, çdo pengesë sepse dashuria fiton mbi gjithçka.

Ne në çdo pengesë fituam njëri-tjetrin.

Të dua.

Deri këtu është çdo gjë në rregull.

Por pas kësaj, bëhet me dije se biznesmeni ka qenë i martuar dhe është babai i dy fëmijëve.

Madje ish-gruaja e tij mban ende foto të Fisnik Sylës dhe fëmijëve në rrjetet sociale.

Gjithashtu raportohet se bashkëshortja e tij pohoi faktin që Fjolla Morina i prishi familjen dhe sipas saj martesa e tyre zgjati 10-vite duke u përfunduar për shkak të lidhjes së Fisnik Sylës me këngëtaren.

Ish-gruaja tha:

Atyre që deshën shkatërrimin e familjes marrshin nga jeta atë që e meritojnë!

Njeriu qenka më i fortë se guri./Info Kosova

Lexo të tjera