Rozë

FOTO/ Ditën police, natën punonjëse seksi, jeta e dyfishtë e Sarah Keller

0

Sarah Keller ishte police në qytetin gjerman Duisburg, por u kthye në një punonjëse seksi.

Për shtatë vite ajo bëri një jetë të dysifshtë, ku ditën luftonte krimin me veshjen e policit, ndërsa natën zhvishej për të bërë punën që i pëlqente.

Imazhet e saj filluan të shpërndaheshin në Ëhats App,  dhe kështu të gjithë e morën vesh se çfarë pune bënte ajo.

Vura re që stili im i jetës po bëhej gjithnjë e më i ndryshëm nga ai i shumicës së kolegëve të mi. Vlerat si të zotërosh shtëpinë tënde ose të kursesh pensionin ishin shumë më pak të rëndësishme për mua sesa pamja, të ndjehesh mirë me trupin tënd dhe të shijosh lirinë “, tha ajo.

Në vitin 2017, pas 11 vitesh në polici, Sarah hoqi dorë nga profesioni. Sot ajo është e njohur si Calea Toxic.

Lexo të tjera