Lajme

Foto e rrallë e Nasim Haradinajt, me një personalitet të rëndësishëm!

0
nasim-haradinaj:-as-ne-xhungel-s’i-ka-ndodhur-keso-gjykate-evropianeve

Një fotografi e rrallë e nënkryetarit të OVL-UCK, Nasim Haradinaj me njërin prej liderëve komunist të Shqipërisë.

Bëhet fjalë për Ramiz Alinë, i cili ishte një nga figurat më të rëndësishme të Partisë së Punës së Shqipërisë, i cili udhëhoqi Shqipërinë mes viteve 1984 – 1990 dhe president i republikës.

Lexo të tjera