Fun

Fotografitë interesante që këkojnë vështrim të dytë

0

Ndonjëherë, sytë na mashtrojnë dhe na bëjnë të shohim gjëra që nuk janë në të vërtet aty. Kështu shfaqen iluzionet optike. Për shembull, ekziston një statujë e famshme në Indi dhe nëse e shikoni, nuk do të jeni në gjendje të kuptoni nëse është një kokë elefanti apo një kokë demi, shkruan Bright Side. Më poshtë ju sjellim disa foto të çuditshme, të cilat padyshim do të kërkojnë një vështrim të dytë./21Media

Lexo të tjera