Fun

Gjak kobre dhe akrep në gojë, stërvitja ekstreme e marinsave në SHBA

0
gjak-kobre-dhe-akrep-ne-goje,-stervitja-ekstreme-e-marinsave-ne-shba

Një grup marinsash amerikanë mundën “t’i mbijetojnë” xhunglës në Tajlandë duke ngrënë insekte dhe gjarpërinj.

Instruktori mëson ushtarët e rinj se si të kapin dhe të shqyejnë me dhëmbë një pulë, një kobër, se si të ushqehen me insekte dhe cilat lloje të tyre janë të ngrënshëm. Një provë e tillë u dokumentua me foto nga një grup ushtarësh amerikanë.

Mes marinsave është edhe një femër dhe nga pamja duket se gjaku i gjarpërit nuk është aq i shijshëm, as për një marins.

 

 

Lexo të tjera