Bota

Gjeni llambën e fshehur në fotografi

0
gjeni-llamben-e-fshehur-ne-fotografi

Në këtë fotografi ka orendi të ndryshme shtëpiake dhe në mesin e tyre është edhe një llambë, sfidoni shkathtësitë tuaja, transmeton lajmi.net.

Sa minuta ju duhen që ta gjeni llambën e fshehur, sa të shkathët jeni, sa i vëreni detajet, mbetet të shihet ne momentin që e sfidoni veten me këtë fotografi.

Can you spot the lamp in this crowded sitting room?

Nëse akoma nuk keni gjetur përgjigjen e duhur, më poshtë mund të shikoni se ku ndodhet llamba. /Lajmi.net/

Eagle-eyed players should be able to spot the small green lamp in the lower left hand corner

Lexo të tjera