Rozë

Gruaja i kërkon ndihmë psikologes: Unë tradhëtoj burrin me nxënësin e tij, çfarë të bëj?

0
Unë jam duke bërë seks të egër me një hidrauliku të ri në moshë dhe i vetmi telash është ai që punon për burrin tim.

Ndihem aq fajtore, pasi ende e dua zemrën time, por thjesht nuk mund t’i fik dot ndjenjat e mia për nxënësin e tij 19-vjeçar.

Burri im zotëron biznesin e tij hidraulik. Puna e tij po shkon mirë, dhe shpesh herë punëson njerëz të rinj. Vitin e kaluar mori një nxënës për ta mësuar. Unë jam 33 vjeç, ai është 37 vjeç.

Por ai punon me orë të gjata dhe stresi shpesh e bën atë të lodhur dhe të mos ndihet shumë në formë. Kemi tre fëmijë, të moshës dhjetë, shtatë dhe pesë dhe shpesh ndjehem si prind i vetëm.

Jeta jonë seksuale përfundoi pasi linid fëmijia jonë i tretë. Nxënësi i tij i ri më tërhoqi vëmendje shumë.

Ai jeton afër nesh dhe vjen çdo mëngjes tek ne që të takohet me burrin dhe të ikin në punë. Ndërsa burri im është i zënë me organizimin e sendeve, unë bëj kafe dhe bisedoj më nxënësin e tij në kuzhinë.

Një ditë burri im iku më herët në punë dhe tha se do e merrte nxënësin më vonë pasi të kishte përfunduar.

Ne biseduam rreth dy orësh me njëri-tjetrin nga ku pati dhe disa flirtime. Ai më tha se ishte bukur që më shihte duke qeshur – pasi zakonisht dukem shumë e mjerueshme – dhe duhet ta bëj atë më shpesh.

Ai filloi të vinte çdo ditë tek shtëpia ime në orën e drekës për “të më gëzuar”, ose kështu thoshte ai.

Një ditë u puthëm – pastaj përfunduam duke bërë seks.

Ai është një dashnor shumë i mirë dhe është e mrekullueshme të ndjehesh e pëlqyer nga dikush. Ndihem keq për burrin tim se edhe pse e dua si njeriu, unë nuk jam më e dashuruar me të.

Unë po krijoj ndjenja për këtë djalë të ri, megjithëse e di se është thjesht një argëtim për të.

Çfarë duhet të bëj?

Psikologia: Seksi mund të jetë i shkëlqyeshëm, por ndjenjat tuaja mund t’ju hapin probleme. Thuaji të dashurit tënd të ri që ju të dy duhet të ndaloni së kryeri seks përpara se të rrezikoni të humbni martesën tuaj.

Unë e kuptoj se do të jetë e dhimbshme, por të përqëndrohet në ndryshimet pozitive që mund të bëni në martesën tuaj, në mënyrë që e ardhmja juaj të bëhet më shpresëdhënëse.

Flisni me burrin tuaj për marrëdhënien tuaj që është në krizë dhe ai duhet të gjejë kohë për familjen e tij. Këmbëngulni që ai të kalojë një mbrëmje dhe një ditë pushim do javë për të kaluar kohë me familjen.

Lexo të tjera