FunRozë

Gruaja që kishte pesë punë të mëdha mendon se ka ‘gjinjtë më të mëdhenj në Mbretërinë e Bashkuar’

0

Një modele magjepsëse e cila mblodhi 10,000 £ (13,000 dollarë) në pesë punë të çuditshme ka zbuluar se si gotat e saj 32NN – që mendohet të jenë dy nga gjinjtë më të mëdhenj në Britani – janë kaq të mëdha sa ajo nuk është në gjendje të ngasë makinën.

Leia Parker, 25, gjithmonë ka pasur një gjoks të madh – por duke u rritur, ajo ndihej dëshpërimisht e vetëdijshme për pamjen e saj dhe me 19 kishte paguar 2,500 £ për të rritur madhësinë e kupës së saj në 30FFLeia before surgery. Credit: PA Real Life

Leia para operacionit
After her first surgery. Credit: PA Real Life[[.Shumë shpejt, Leia e kuptoi se mund t’i siguronte vetes disa punë modelimi të paguara mirë. Një vit më vonë ajo ra përsëri nën thikë dhe tani ka bërë gjithsej pesë operacione.

Në 32NN, Leia, nga Twickenham, në jug-perëndim të Londrës, beson se ajo është pronarja krenare e ‘çifteve më të mëdha të Britanisë’ që mund ta fitojë atë deri në 10,000 a në muaj përmes koncerteve të modelimit – por nuk vijnë pa problemet e sajAfter operation number two. Credit: PA Real Life

In July 2020 after her fifth operation. Credit: PA Real Life
Në korrik 2020 pas operacionit të saj të pestë.

Leia tha: “Unë kam pasur pesë punë boob. Kam paguar për dy vetë, që kushtojnë një total prej 10,000 £, dhe të tjerët janë paguar nga njerëz të tjerë. Kam pasur tre në Mbretërinë e Bashkuar, e cila më çoi në një 32K, por pas kësaj, kirurgët këtu thanë se nuk mund të më merrnin më shumë, kështu që unë duhej të shkoja jashtë vendit.

“Tani unë jam një 32NN, të cilat mendoj se janë disa nga gjinjtë më të mëdhenj në Britani. Më është dashur të mësoj të përshtatem për t’i pasur ato.

“Për shembull, unë shkoj në palestër shumë por nuk mund të vrapoj me ta pasi më dhemb shpinën dhe shpatullat, dhe as nuk mund të ngas makinën pasi është shumë e dhimbshme që krahët e mi të shtrihen rreth tyre për të arritur timonin ”

In August 2020. Credit: PA Real Life
Në gusht 2020. Kredia: PA Real Life
Në fillim, mamaja e Leia, Sandra Parker, 48, nuk ishte e sigurt nëse vajza e saj ishte nën thikë aq e re.
“Ajo ishte e shqetësuar dhe më pyeste vazhdimisht pse doja ta bëja kur gjithsesi kisha një gjoks mjaft të madh,” tha Leia. “Por ajo shpejt e kuptoi se kjo më bëri të lumtur”.

Ajo vazhdoi: “Unë kurrë nuk kisha planifikuar të vazhdoja dhe të merrja gjinj të mëdhenj. Para operacionit tim të dytë, isha disi i shqetësuar se do të vija pëllumbat veten në karrierë dhe do të hiqja markat me të cilat kam punuar më parë sepse nuk dukesha si ‘lloji i duhur’ i vajzave më.

“Por në fakt, operacioni im hapi dyert diku tjetër dhe unë kam gjithnjë e më shumë punë magjepsëse.”Credit: PA Real Life

Në vitin 2017, i dashuri i atëhershëm i Leia pagoi për punën e saj të tretë boob që e çoi atë në një 32K – por ajo ende donte të bëhej më e madhe dhe asnjë kirurg në Mbretërinë e Bashkuar nuk do ta ndihmonte atë.

Leia u tha se gjoksi i saj nuk mund të strehonte implante më të mëdha, kështu që ajo vendosi të kërkojë më larg, dhe përfundimisht gjeti një mjek në Varshavë, Poloni, i gatshëm ta ndihmonte për ta çuar atë në një 32L.

Leia got her fourth breast augmentation in Poland. Credit: PA Real Life
Kirurgjia e katërt u zhvillua në maj 2018. Pastaj në janar 2020 Leia u kthye në Varshavë për të shkuar nën thikë për herë të pestë, duke paguar 7,500 of të parave të saj për t’i rritur gjoksin në 32NN.

Ajo duhej të bënte implante të bëra me porosi, prandaj trajtimi ishte më i kushtueshëm. Për fat të mirë, Leia është plotësisht e lumtur me pamjen e saj dhe nuk po planifikon më operacion/raporton Dritarja.net

eCredit: PA Real Life

Ajo përfundoi: “Unë e kuptoj që unë zgjodha të dukesha kështu, dhe se kjo më bën para, kështu që përpiqem të mos bëhem shumë kryq, por njerëzit thonë disa gjëra të tmerrshme.

“E di që modelimi ka një afat të ruajtjes. Kur vendos të ndalem, mendoj se do të zvogëloj gjoksin tim. Unë dua fëmijë një ditë dhe nuk dua të tërheq vëmendjen negative në sheshin e lojërave.

“Nuk jam i sigurt se çfarë do të bëj më tej, por po kursej sa më shumë që të jetë e mundur në mënyrë që të kujdesem për veten time.”raporton Dritarja.net

Lexo të tjera