Lajme

Grumbull qytetarësh pa distancë fizike para IKSHPK-së, po presin rezultatet e COVID-19

0
grumbull-qytetaresh-pa-distance-fizike-para-ikshpk-se,-po-presin-rezultatet-e-covid-19

Ata nuk kanë respektuar masat e marra nga Qeveria, për mbajtjen e distancës fizike.

Ata nuk kanë pranuar që të deklarohen ndërsa pas interesimit për të marrë një qëndrim në lidhje me këtë çështje kanë filluar të shpërndahen.

Përderisa ministri i Shëndetësisë Armend Zemaj ka thënë se rënia e numrit të të infektuarve dhe vdekjeve nga COVID-19 i ka lehtësuar të gjithë, posaçërisht stafin shëndetësor, por akoma duhet shumë kujdes.

Zemaj më tej ka shtuar se vendim mund të kthehet në karantinë vetëm nëse e humbasin kontrollin e kujdesit.

Lexo të tjera