Uncategorized

Hailey Bieber iu përgjigjet zërave për shtatzëninë e parë

0

Hailey Bieber është një prej modeleve më të përfolura në mbarë botën, si për jetën profesionale ashtu edhe atë private, shkruan lajmi.net.

Çdo veprim i modeles bëhet lajm në mediet ndërkombëtare, por nuk mungojnë as thashethemet për të.

Së fundi, “US Weekly” pretendoi se Hailey është shtetzënë, por ajo i mohoi pretendimet dhe këshilloi mediumin të merret me zgjedhjet.


“Që prej kur ju njoh njerë, ju dëshironi të bëni bujë me storiet tuaja të vogla. Nuk jam shtatzënë. Kështu që ju lutem ndaloni së shkruari storie të rrejshme për mua nga “burimet” tuaja dhe fokusohuni në atë që është e rëndësishme, zgjedhjet”, shkruan Hailey. /Lajmi.net/

Lexo të tjera