Rozë

Historia er.otike: Ia fala tra.dhtinë burrit me p.ostitutën, por u shokova më pas kur …

0

Një 44-vjeçare ka rrëfyer për “The Sun”, ankthin e saj që po e mundon tash e sa kohë. Ajo ka thënë se po dyshon që burri është duke e tra.dhtuar me një pro.stitutë, sikurse kohë më parë.

Mendoj se burri im po bën se.ks përsëri me një p.rostitutë, sepse kam gjetur një qime floku të gjatë bjonde në njërën nga karriget e makinës tonë.

Flokët e mi janë të shkurtra dhe ngjyrë kafe dhe nuk kemi miq me flokë të gjatë bjonde. Ne kemi rindërtuar martesën tonë pasi burri im pranoi një lidhje me një pr.ostitutë.

Pro.situta mendonte se burri im ishte një biznesmen i pasur që do të martohej me të.

Por, në fakt, burri im është një shofer 42-vjeçar. Por ai është i bukur dhe pëlqen të veshë rroba të bukura, kështu që ajo imagjinonte se kishte një super punë në qytet.

E kontaktova atë pasi gjeta detajet e saj në telefonin e tij dhe i thashë se ai ishte martuar. Më pas ajo filloi një fushatë urrejtjeje kundër meje, e cila më çoi jashtë të gjitha mediace sociale.

Burri im më tha se ai më donte dhe se ai kishte përfunduar të gjitha gjërat me pro.stitutën. Ai këto gjëra i bënte derisa unë punoja me ndërrime të gjata si një infermiere dhe duke mos pasur kohë për të.

Unë jam 44 vjeçare dhe ne jemi përpjekur që t’i kthejmë gjërat siç ishin në fillim. Unë kam hequr tre gurë në veshkë dhe gjërat po shkonin mirë derisa tensionoja kurrizin duke ndihmuar një pacient në punë.

Që atëherë unë e kam kthyer peshën dhe nuk mund ta menaxhoj se.ksin.

Burri im tani shkon në shtrat para meje dhe gjatë mbrëmjes ai mbyllet veten në studimin e tij për të luajtur në videolojërat e tij.

Ai gjithashtu përdor një iPad – të cilën më tha se ai e kishteshitur disa vjet më parë. E di që fshin historinë çdo ditë, sepse e kam parë duke bërë këtë gjë.

Kam pasur dyshimet e mia për pr.ostituta dhe pastaj derisa po pastroja rrobat, gjeta një tjetër qime floko brenda xhinseve të burrit tim.

U përpoqa të gjeja ndonjë informatë në internet për të njëjtën pro.stitutë për të parë nëse ajo ende ofron shërbimet e saj, por ajo duket se është zhdukur nga rrjeti.

Unë mendoj se ai mund të jetë duke u takuar sërish me të. Ai thotë se ai më do, por unë thjesht nuk i besoj atij.

Ja përgjigjja e psikologes:

Kjo nuk është aspak e mirë. Pyete burrin për flokët dhe ai thjesht mund të ketë një përgjigje të besueshme.

Nëse ai del me atë vajzën ose jo, kjo do të ndikojë për të marrë një vendim të ri për martesën tuaj. Ai thotë se të do ty. Nëse ai është i lumtur në shtëpi, ai do të humbasë interesin për të luajtur.

Kur keni kaluar së bashku një natë? Ose të shkoni në shtrat herët për të rindërtuar disa nga pasionet që ju mungojnë?

Një hap i keq mund të prish marrëdhënien tuaj, por ka mënyra të tjera për të kënaqur njëri-tjetrin.

Tregojeni burrit tuaj se ju jeni e shqetësuar dhe kërkoni nga ai që të ndajë më shumë kohë me ju gjatë javës.

Ndoshta mund të dilni së bashku ose të shijoni një darkë të veçantë në shtëpi.

Ju mund të flisni rreth asaj se si të përmirësoni gjërat mes jush. Broshura e e-fletushkës “Vërejtja e zgjuar” është plot ide të mira dhe burime të ndihmës.

Lexo të tjera