Lajme

Hoti: Me pas dëgju Dullën, Albini sot ishte kryeministër

0
hoti:-me-pas-degju-dullen,-albini-sot-ishte-kryeminister

E gjithë prishja e koalicionit ishte nisur pas acarimit të raporteve të Kurtit me SHBA-në, meqë kreu i atëhershëm i ekzekutivit nuk pranonte që të largonte reciprocitetin për Serbinë me qëllim të rinisjes së dialogut

Ndarja mes dy partnerëve të koalicionit kishte shkuar edhe më thellë kur Kurti pa ndonjë konsultim paraprak, kishte vendosur për shkarkimin e Agim Veliut nga pozita e ministrit të Punëve të Brendshme pas një deklarate për gjendjen e jashtëzakonshme.

Më vonë Kurti kishte shkarkuar edhe Hotin nga pozita e zëvendëskryeministrit pasi ishte rrëzuar nga pushteti dhe kishte mbetur si kryeministër në detyrë.

Për ato zhvillime Hoti ka folur në emisionin Oxygen që drejtohet nga Besim Dina.

“Me pas dëgju Dullën, Albini sot ishte kryeministër”.

Lexo të tjera