Lajme

Hoti takim me FMN: Qeveria e përkushtuar në ruajtjen e stabilitetit financiar në Kosovë

0
hoti-takim-me-fmn:-qeveria-e-perkushtuar-ne-ruajtjen-e-stabilitetit-financiar-ne-kosove

Hoti me këtë rast tha se Qeveria është e përkushtuar fuqishëm në ruajtjen e stabilitetit financiar në Kosovë.

“Pakoja për rimëkëmbje ekonomike është e bazuar në nevojat e qytetarëve dhe bizneseve që po përballen me sfidat e krijuara nga pandemia COVID-19, njëherësh është në harmoni të plotë edhe me kapacitetet tona institucionale dhe financiare”, tha ai.

Ndërsa, përfaqësuesit e FMN-së siguruan kryeministrin Hoti se do të vazhdojnë ta mbështesin Kosovën edhe në të ardhmen me programet e tyre. /Lajmi.net/

Lexo të tjera