Rozë

Humbën punën nga pandemia, çifti gjen një tjetër mënyrë për të fituar 200 dollarë brenda ditës: Bëjmë seks para kamerës çdo dy orë dhe…

0

Një çift ka bërë një zgjedhje ekstreme, duke vendosur të kryejnë marrëdhënie para kamerës për njerëz të panjohur.

çifti (4)

Misty, 26 vjeç dhe James, 32 vjeç, nga Kalifornia e Jugut kishin katër vite të lidhur kur vendosën për diçka të tillë.

Çifti tani paguhen deri në 200 dollarë për një shfaqje dhe bëjnë seks çdo dy orë.

çifti (6)

Duke qenë se është rritur në një familje shumë tradicionale dhe fetare, të qenit aventureske seksualisht ishte një tabu për Misty-n.

Që ajo ta kapërcente këtë, James i sugjeroi të bënin seks para kamerave.

çifti (3)

Çifti, i cili u fejua kohët e fundit, filloi të publikoi video seksi në “ManyVids” dhe në “PornHub” në vitin 2016.

Tashmë, ata bëjnë seks dhe kryejnë veprime intime përpara një audience live, madje ndonjëherë, ata bëjnë edhe shfaqje private për njerëz që ua kërkojnë dhe i paguajnë më shumë.

çifti (2)

James dhe Misty pretendojnë se ky aktivitet ka ndikuar pozitivisht në jetën dhe në intimitetin e tyre seksual.

Misty pranon se në fillim ishte pak nervoze, por tani shprehet se kjo aventurë i pëlqen shumë.

çifti (8)

Edhe pse janë mësuar me të qenit para kamerave gjatë intimitetit, ata shpesh mund të bëhen nervozë, sepse nuk mund ta dinë kurrë se çfarë do t’u kërkohet të bëjnë nga njerëz të ndryshëm që paguajnë për shfaqje të tilla.

çifti (7)

Çifti humbi punën për shkak të pandemisë dhe tani seksi është jthyer në një punë me kohë të plotë.

Edhe pse kanë zgjedhur të mos i tregojnë emrat e tyre të vërtetë në punë, ata nuk e kanë problem të tregojnë fytyrën dhe të bëjnë çdo gjë tjetër.

çifti (5)

Ata madje nuk shqetësohen nëse dikush i njeh në rrugë apo ndonjë familjar mëson për punën që po bëjnë.

Lexo të tjera