Teknologji

Hyundai do të prodhojë një automjet me këmbë robotike

0

Hyundai ka konfirmuar se do të punojë në automjete të tilla në të ardhmen.

Falë lëvizjes më të fundit të biznesit, automjetet si koncepti i vitit të kaluar mund të bëhen realitet.

Është një koncept transporti i njohur si Ultimate Mobility Vehicles, i cili ndërthur teknologji të ndryshme me qëllim të një manovrimi më të mirë, transmeton Telegrafi.

Dhe Hyundai sapo ka njoftuar krijimin e departamentit New Horizons Studio, i cili do të merret me automjete të tilla.

Lexo të tjera