Fun

I kërkon floktares të vendosë flokët e qenit në dreadlocks

0
i-kerkon-floktares-te-vendose-floket-e-qenit-ne-dreadlocks

Criss Rajczy, një stiliste në Rebel Rebel në Filadelfia, tha se gruaja, Tara Hartten, hyri dhe i kërkoi asaj të përdorte flokët e qenve si pjesë e dreadlocks të saj në mënyrë që ajo të mund ta mbante qenin me vete kudo që shkonte, transmeton lajmi.net.

Rajczy tha se flokët ishin shumë të imëta për të krijuar zgjatje, kështu që ajo thjesht “i bëri” ato në fund të dreadlocks.

Disa njerëz që komentonin mbi postimin ishin të impresionuar, por shumica tjetër dukej se ishin paksa të hutuar dhe sinqerisht, të zhgënjyer.

Duket se Rajczy do të vazhdojë të përfshijë çfarëdo kërkese të pazakontë që njerëzit sjellin, duke gjykuar nga komentet e lëna në postin e saj, dhe Hartten duket mjaft e lumtur me rezultatet. /Lajmi.net/

Lexo të tjera