Lajme

Inspekcioni në Podujevë i dënon të gjitha partitë që kanë mbajtur tubime në këtë qytet

0
inspekcioni-ne-podujeve-i-denon-te-gjitha-partite-qe-kane-mbajtur-tubime-ne-kete-qytet

Lajmin e ka bërë të ditur Drejtori i Inspekcionit në komunën e Podujevës Ajet Potera.

Potera tha se gjobat janë shqiptuar për shkeljen e masave anti-COVID.

Njoftimi i plotë:

Gjatë fushatës zgjedhore shkurt 2021 në Komunën e Podujevës, Drejtoria e Inspeksionit të Podujevës së bashku me Policinë e Kosovës në Podujevë dhe Inspektorët Sanitarë nga Ministria e Shëndetësisë kemi shqiptuar gjoba për shkeljet e masave anti COVID-19 (GAZETA ZYRTARE E REPUBLIKËS SË KOSOVËS /Nr.3/25 GUSHT 2020, PRISHTINË – LIGJI NR. 07/L-006 PËR PARANDALIMIN DHE LUFTIMIN E PANDEMISË COVID-19 NË TERRITORIN E REPUBLIKËS SË KOSOVËS- Neni 25), gjatë tubimeve elektorale për gjitha subjektet politike, për;
-Lëvizjen VETËVENDOSJE! (LVV)
-Lidhjen Demokratike të Kosovës (LDK)
-Partinë Demokratike të Kosovës (PDK)
-Aleancën për Ardhmërinë e Kosovës (AAK). /Lajmi.net/ 

Lexo të tjera