Teknologji

Instagram jashtë funksionit

0
instagram-jashte-funksionit

Përdoruesit raportojnë që nuk u mundësohet kërkimi në Instagram dhe shumë funksione tjera nuk punojnë si më parë, transmeton lajmi.net.

Nëse përdoruesit kërkojnë për një faqe, aplikacioni e shfaq një error që nuk ka rezultate. Nuk është hera e parë që Instagram ka problem të tilla.

Shumë herë përdoruesit kanë probleme të tilla, Instagram nuk ka dhënë një shpjegim se për çfarë arsye ndodhi kjo. /Lajmi.net/

Lexo të tjera