Teknologji

Instagram njofton se numri i madh i ndjekësve nuk do ju verifikojë në platformë

0
instagram-njofton-se-numri-i-madh-i-ndjekesve-nuk-do-ju-verifikoje-ne-platforme

Në një postim në blog, Adam Mosseri shpjegoi se ndryshimi vjen ndërsa kompania po “rishikon mënyrat se si Instagram mund të mbikëqyrë grupe të caktuara njerëzish”, transmeton lajmi.net.

Gjatë dy muajve të fundit, Instagram thotë se ka rishikuar praktikat e tij të verifikimit dhe mënyrën e matjes së “shquarësisë”.

“Një llogari duhet të plotësojë disa kritere para se ta verifikojmë atë”, shkroi Mosseri.

“Ndërsa numërimi i ndjekësve nuk ishte kurrë një kërkesë për t’u verifikuar përmes formularit në aplikacion (për të cilin çdokush mund të aplikojë), ne kishim disa sisteme të vendosura që i jepnin përparësi llogarive me ndjekje të larta për të ndihmuar në kalimin e dhjetëra mijëra kërkesave të marra çdo ditë. Që atëherë e kemi hequr këtë nga pjesa e automatizuar e procesit”, vazhdoi ai.

Lajmi vjen midis një numri ndryshimesh të tjera që Instagram ka bërë. Llogaritë e biznesit dhe krijuesit tani mund të menaxhojnë gjithashtu se kush mund të dërgojë mesazhe të drejtpërdrejta, në mënyrë që të zvogëlojë ngacmimet.

Më në fund, Instagram po ndryshon algoritmin e tij për të adresuar paragjykimet. /Lajmi.net/

Lexo të tjera