Teknologji

iOS 14 mundëson ndryshim në pamjen e iPhone

0
ios-14-mundeson-ndryshim-ne-pamjen-e-iphone

iOS përfshin ndryshime thelbësore në mënyrën e funksionimit të ekranit bazë të iPhone, dhe bashkë me të, mënyra krejt të reja për të personalizuar pamjen e iPhone tuaj, transmeton lajmi.net.

Një nga ato ndryshime është “Biblioteka e Aplikacioneve”, e cila lejon që aplikacionet të shkëputen nga një skedar në buzë të ekraneve të shtëpisë.

Image

Ndryshimi më kuptimplotë është shtimi i miniaplikacioneve. Ata qëndrojnë në ekranin tuaj shtëpiak, por nuk janë aspak ikona të aplikacioneve, të paktën në kuptimin tradicional: përkundrazi, ato mund të konsiderohen mini aplikacione në të drejtën e tyre, megjithëse mund të funksionojnë edhe si ikona.

Image

Një kombinim i këtyre ndryshimeve i kanë lejuar njerëzit të ndryshojnë se si duket iPhone i tyre.

Shumë prej atyre ndryshimeve janë shpërndarë në Twitter dhe TikTok, me përdoruesit që tregojnë estetikat e ndryshme që kanë qenë në gjendje të përvetësojnë duke përdorur tiparet e reja. /Lajmi.net/

Image

Lexo të tjera