Bota

Ja si dukej Siria para se të bëhej luftë

0

Siria, shteti të cilin e shkatërroi lufta, para shumë kohesh dukej një vend i bukur raporton Dritarja.net

Pothuajse u bënë një dekad kur ky shtet është në luftë dhe me qindra e mijëra njërez të pafajshëm kanë humbur jetën.

A do të ndalet lufta dhe të kthehet jeta në Siri ende nuk dihet.

 

Lexo të tjera