Rozë

Ja si janë femrat që bëjnë se.ks me një burrë të martuar, e janë të gjitha njëlloj, pa pikë ndryshimi

0

Pa marrë parasysh se sa herë ai ju thotë se do të donte t’ju kishte takuar para se të martohej, dije se ai kurrë nuk do ta braktisë gruan për ty.

Edhe nëse ai të tregon se sa keq sillet ai në shtëpi, ai kurrë nuk do ta braktisë gruan për ty. Sepse ai tashmë ka diçka serioze në shtëpi, shkruan ShkodraNews. Ai ka fëmijë dhe një grua për të cilën ai ende ka një respekt të madh sepse është nëna e fëmijëve të tij, edhe pse ai nuk e do më shumë se më parë.E të ketë dashnore, për të është sikur të vendosësh qershinë ​​mbi tortë, duke e bërë ëmbëlsirën më të shijshme.

A ndihesh kaq e parëndësishme që të qëndrosh në një marrëdhënie me dikë që nuk mund të jetë kurrë i disponueshëm për ju? A mendoni se 20 minuta biseda dhe lumturi me të kompensojnë orë dhe orë ankthi dhe trishtimi kur ai nuk mund t’i përgjigjet thirrjeve tuaja ose është i zënë me familjen e tij?

Momentet më të mira të jetës suaj, e dashur, po kalojnë dhe po i humbisni, sepse ju kaloni kohën tuaj duke pritur për të.

Këtë kohe mund ta përdoresh për të gjetur 10 burra të tjerë: ndoshta jo të gjithë mund të bien në dashuri, por të paktën një në 10 do të bërë pasur gjithçka për të qenë me ju.

Sepse marrëdhënia që ke me këtë njeri të martuar ju sjell vetëm gjëra të këqija, shkruan ShkodraNews. Përtej faktit që njerëzit ju shohin me sy të keq, koncepti juaj për veten, imazhi juaj personal po copëtohet, ditë pas dite.

Zgjohu! Ai thjesht po kërkon emocionet e gjërave të ndaluara … dhe kjo nuk është dashuri!

Mos harroni se jeni një grua e veçantë dhe nëse dikush ju dëshiron vetëm si një mundësi e dytë, mund t’i tregoni me mirësi derën…

Mos e humbni kohën tuaj me dikë që nuk do të keni kurrë. /Përshtati: ShkodraNews

Lexo të tjera