Bota

Jahjaga pret ambasadorin gjerman, diskutohet për agjendën euroatlantike të Kosovës

0
jahjaga-pret-ambasadorin-gjerman,-diskutohet-per-agjenden-euroatlantike-te-kosoves

Në këtë takim u diskutua për agjendën euroatlantike të Kosovës, njofton Klan Kosova.

Më postë postimi i plotë i Jahjagës në Facebook:

Kisha nderin të pres në zyrë Ambasadorin Gjerman Z. John Röhde.

Ambasadorit i urova mirëseardhje dhe një mision të suksesshëm në Kosovë.

Në takim diskutuam për agjenden euroatlantike të Kosovës si dhe falenderova amabasadorin për përkrahjen dhe bashkëpunimin në drejtim të kësaj agjende.

Gjithashtu, pjesë e bisedës ishte edhe procesi i liberalizimit të vizave, ku falendrova Ambasadorin Gjerman për përkrahjen në këtë proces.

Lexo të tjera