BotaLajme

Joe Biden citon një hadith të Profetit Muhammed

0

Hadith nga Profeti Muhammed, ku ai udhëzon: ‘Kush nga ju e sheh një të keqe, le ta ndryshojë atë me dorën e tij. Nëse nuk është në gjendje, atëherë me gjuhën e tij. Nëse nuk është në gjendje, atëherë me zemrën e tij.”

Shumë nga ju i jetoni këto udhëzime e porosi të vyera për cdo ditë. Ju me këtë besim, me këto parime e udhëzime, jeni në përputhje të plotë me sistemin amerikan të të jetuarit dhe ndërtimit të shtetit.

Kjo sjellje, kjo kulturë e bën jetën më të mirë, për ju, për familjet, fqinjët, shoqërinë dhe për shërbimin ndaj vetvetes./Nese lajm 24

Lexo të tjera