Lajme

Kalabria e Fushë Kosova mbesin pa ujë të pijshëm deri nesër

0
kalabria-e-fushe-kosova-mbesin-pa-uje-te-pijshem-deri-neser

KRU Prishtina ka bërë të ditur se Fushë Kosova dhe lagjja ” Kalabria” në Prishtinë, për shkak të problemeve teknike në rezervuarin Shkabaj, nuk do të ketë furnizim me ujë të pijshëm sonte nga ora 22:00 e deri në 05:00 të mëngjesit.

“Reduktimet e planifikuara janë nga ora 00:00-05:00 çdo ditë, por sonte do të ndërpriten dy orë më herët. Kërkojmë mirëkuptim deri në rregullimin e problemit në rezervuar”, thuhet në njoftim. /Lajmi.net/ 

Lexo të tjera