Rozë

Kate Winslet thotë se ajo njeh aktorë që kanë frikë të tregojnë orioentimin e tyre seksual

0
kate-winslet-thote-se-ajo-njeh-aktore-qe-kane-frike-te-tregojne-orioentimin-e-tyre-seksual

Kate Winslet ka thënë se ajo njeh aktorë të cilët “kanë frikë” të zbulojnë seksualitetin e tyre sepse ata mendojnë se kjo mund të dëmtojë karrierën e tyre, shkruan Yahoo.

Aktorja, 45 vjeç, i tha revistës “The Sunday Times ‘Culture” se ajo njeh “të paktën katër aktorë” të cilët nuk e kanë zbuluar seksualitetin e tyre publikisht, trasnemton lajmi.net.

Winslet tha se disa kanë frikë se të qenit homoseksual mund t’i ndalojë ata të mos marrin rolin e personazheve tjerë.

“Unë nuk mund t’ju them numrin e aktorëve të rinj që njoh – disa të njohur, disa që fillojnë – të cilët janë të tmerruar seksualiteti i tyre do të zbulohet dhe se do të qëndrojë në rrugën e tyre për t’u hedhur në role tjera,” i tha ajo revistës .

“Një aktor i njohur sapo ka marrë një agjent amerikan dhe agjenti tha:‘ Unë e kuptoj që jeni biseksual. Nuk do ta publikoja atë ’.

“Unë mund të mendoj për të paktën katër aktorë që fshehin absolutisht seksualitetin e tyre.”

Ajo tha se është “e dhimbshme” për ta sepse ata “kanë frikë se mos zbulohen”./Lajmi.net/

Lexo të tjera