Sport

KB Rahoveci përforcohet me Ed Daniel

0
kb-rahoveci-perforcohet-me-ed-daniel

Daniel është i gjatë 203 cm dhe ka përvojë në ligat e tjera të mëdha, si Seria A, Isreali BLS. French Jeep Elite, Greek HEBA A1, shkruan lajmi.net.

Komunikata e plotë e klubit pa ndërhyrje:

“ED DANIEL – Welcome to Grapeland 🍇

Amerikani i gjatë 203cm me përvoj disa vjeqare në ligat Europiane si Italian Lega Seria A , Israeli BLS , French Jeep Elite , Greek HEBA A1 i bashkohet skuadrës sonë .

Ai luan në pozitën 5 , ku me përvojën e tij do të na ndihmoj që ti arijmë objektivat tona”, shkroi klubi në komunikatë./Lajmi.net/

Lexo të tjera