Rozë

Kërcënimi i nipit: Bëj seks me mua, ose do t’i them xhaxhait…

0

Gruaja në fjalë ka rrëfyer për “The Sun”, kërcënimet që kishte marrë nga nipi i bashkëshortit, që nëse nuk bënte seks me të, do t’i tregonte xhaxhait për dashnorin.

“Burri im është shumë më i madh se unë. Ai është dashamirës, por nuk bëjmë një jetë aventure dhe unë bëra një aventurë me një burrë tjetër e për ta bërë më pikante, e filmuam”, ka rrëfyer gruaja.

“Nipi 19-vjeçar i burrit e gjeti videon dhe më kërcënoi duke më kërkuar seks me të. Ka muaj që më kërcënon duke më thënë se nëse nuk shkojmë bashkë, do t’i tregojë burrit tim”, ka vazhduar rrëfimin gruaja.

“Kam bërë një gabim, por unë e dua burrin tim dhe nuk dua ta humb, por nuk e di si t’ja bëj me nipin e tij”, ka thënë ajo.

Lexo të tjera