Lajme

Kërkohet paraburgim për nënën që dyshohet se keqtrajtoi dhe braktisi fëmijët në Ferizaj

0
kerkohet-paraburgim-per-nenen-qe-dyshohet-se-keqtrajtoi-dhe-braktisi-femijet-ne-ferizaj

Sipas kërkesës së prokurorisë, ekziston dyshimi i bazuar se me datë 10 prill 2021 në banesën e saj, e pandehura V.K, si prind-nënë, i ka keqtrajtuar fëmijët e saj, duke përdorur forcë dhe duke iu shkaktuar lëndim fizike dhe psikike, me ç’rast ka kryer veprën penale “Keqtrajtim apo braktisje e fëmijës” nga neni 243 paragrafi 1 të KPRK-së./Lajmi.net/

Lexo të tjera