Rozë

Këto janë 3 shqiptaret që fitojnë miliona euro nga filmat pornografikë (Foto)

0

Ato të treja, mund të mos jenë emra të njohur, por fitojnë miliona euro duke luajtur në filma pornografikë. Bëhet fjalë për tre shqiptare, Breanne Benson, Alby Rides e Myla Sinanaj të cilat janë mjaft të njohura në industrinë e filmave për të rritur.

Ato fitojnë miliona euro për skenat e nxehta që realizojnë.

Emri i vërtetë i Breanne Benson është Benedetta Hamzai. Në moshën 7-vjeçare familja e saj emigroi nga Tirana fillimisht në Itali dhe më pas në SHBA. E nisi karrierën në moshën 19-vjeçare dhe nga 2003 në 2017 ka interpretuar në mbi 300 filma.

Alby Rydes emri i plotë i të cilës është Raunchy Alby Rydes lindi në 16 nëntor 1990 në Majemi të Floridas. Ajo vjen nga një familje shqiptaro-kubaneze. Edhe ajo është tërhequr nga pornografia për t’ju dedikuar familjes.

Ndërsa Myla Sinanaj, emri i vërtetë i së cilës është Fatmire Sinanaj, vjen nga një familje emigrantësh shqiptarë në SHBA.

Lexo të tjera