Lajme

Këto janë sondazhet e fundit nga të gjitha universitetet dhe mediet e mëdha në SHBA

0

Zgjedhjet në SHBA kanë marrë vëmendje të madhe nga e gjithë bota.

Numërimi i votave sivjet do të zgjasë më shumë se sa zgjedhjet tjera, kjo edhe si pasojë e pandemisë.

Presidenti i tanishëm, Donald Trump, garon kundër kandidatit demokrat Joe Biden.

Këto janë sondazhet e fundit para përfundimit të zgjedhjeve, ndërkohë që CNN do të dalë me exit-pollin e parë në ora 24:00(koha lokale në Kosovë), raporton GazetaExpress.

Lexo të tjera