Rozë

Kjo është lista e plotë e fituesve në “SAG Awards”

0
kjo-eshte-lista-e-plote-e-fituesve-ne-“sag-awards”

Fituesit e çmimeve  të aktorëve të ekranit 2021 u shpallën më 4 Prill. Si rezultat i pandemisë, ceremonia e 27-të vjetore dukej krejt ndryshe nga vitet e mëparshme, e shkurtuar në një orë në vend të dy tipikeve të saj, shkruan Variety.

E gjithë shfaqja, përfshirë monologjet nga prezantuesit dhe fjalimet e pranimit, u regjistrua më parë, transmeton lajmi.net.

“Gjyqi i Chicago 7”, “Schitt’s Creek” dhe “The Crown” morën në shtëpi çmimet e përgjithshme të kastit të natës.

Këtu është lista e plotë e fituesve të Çmimit SAG 2021:

Performancë e jashtëzakonshme nga një kast në një film
“Gjyqi i Chicago 7” (Netflix) (Fituesi)

Performanca e jashtëzakonshme nga një aktor mashkull në një rol kryesor
Chadwick Boseman (“Bota e zezë e Ma Rainey”)

Performanca më e mirë e një aktore në një rol kryesor
Viola Davis (“Fundi i Zi i Ma Rainey”)

Performancë e jashtëzakonshme nga një ansambël në një seri dramatike
“The Crown”

Performanca e jashtëzakonshme nga një aktor mashkull në një serial dramatik
Jason Bateman (“Ozark”)

Performancë e jashtëzakonshme nga një Aktor Femër në një Serial Drama
Gillian Anderson (“The Crown”)

Performanca e jashtëzakonshme nga një aktore femër në një rol dytësor
Youn Yuh-Jung (“Minari”)

Performancë e jashtëzakonshme nga një aktor mashkull në një rol dytësor
Daniel Kaluuya (“Juda dhe Mesia i Zi”)

Performancë e jashtëzakonshme nga një ansambël në një serial komedi
“Schitt’s Creek”

Performanca e jashtëzakonshme nga një aktor femër në një serial komedi
Catherine O’Hara (“Schitt’s Creek”)

Performanca e jashtëzakonshme nga një aktor mashkull në një serial komedi
Jason Sudeikis (“Ted Lasso”)

Performanca e jashtëzakonshme nga një aktor femër në një film apo miniserial televiziv
Anya Taylor-Joy (“The Queen’s Gambit”)

Performancë e jashtëzakonshme nga një aktor mashkull në një film televiziv ose miniserial
Mark Ruffalo (“E di që shumë është e vërtetë”)

Performanca e shquar e veprimit nga një ansambël marifete në një film
“Wonder Woman 1984”

Performanca e shquar e veprimit nga një ansambël marifete në një seri komedi ose dramë
“The Mandalorian”

Lexo të tjera