Lajme

Kjo është lista e ushtarakëve serbë që vepronin në Drenicë!

0
Në tetor 1999 në fshatin Sankoc të Drenicës, gjatë pastrimit të terrenit nga njësiti i TMK-së, i Batalionit “Ymer Alushani” të Brigadës 121 “Kumanova”, në njërën nga ish-bazat e shtabit komandues të ushtrisë serbe, është gjetur një listë me emra të formacioneve ushtarake që vepronin në Drenicë.

Aty janë gjetur edhe numra të telefonave dhe fotografi të ndryshme, si dhe ditarë që këta pjestarë kishin mbajtur gjatë luftës në Kosovë.

Lista e emrave të tyre, është si më poshtë:

Llazareviq Dragisha, nëntoger

Gjorgjeviq Sinisha, rreshter

Blanusha Mile, rreshter i vjetër

Korçag Goran, rreshter i klasës së parë

Millanoviq Predrag, dhjetar

Radulloviq Nebojsha

Simiq Goran

Kostiq Sasha

Daniq Sllobodan

Gjorgjeviq Zoran

Shabiq Zvonko

Qausheviq Nenad

Jovanoviq Dragi

Momqilloviq Miroslav

Ivanoviq Milivoje

Dejanoviq Verolub

Janjusheviq Zhivorad

Nedelkoviq Bratisllav

Petkoviq Bogolub

Gjoriq Sllavolub

Vaniq Rasha

Dimiq Dushan

Bajrami Igor

Aliq Zoran

Branko Jançiq

Lexo të tjera