Lajme

Kokaj i VV-së e ngatërron Zemajn me studentë, e zë ngusht me pyetje shkencore

0
kokaj-i-vv-se-e-ngaterron-zemajn-me-studente,-e-ze-ngusht-me-pyetje-shkencore

“Çdo njeri që infektohet, mund të bëhet bombë e re për njerëzit e Kosovës”, ka thënë Kokaj pasi ka bërë një analizë të stërngarkuar me terma shkencorë, të cilët ai nuk beson se i kupton ministri i Shëndetësisë.

Ai e ka pyetur ministrin e Shëndetësisë se a po bëjnë “matje të sekuencës gjenetike”, sipas të cilës, sipas Kokajt, mund të kuptohet se si shpërndahet virusi dhe nga ka ardhë.

“A keni ekspertë gjenetikë, ekspertë matematikorë?”, ka pyetur Kokaj.

“Ka shumë gjëra shkencore për të cilat s’besoj që jeni kompetent të përgjigjeni. Nëse përgjigjeni, do t’u bëj edhe pyetje tjera shkencore”, ka thënë deputeti Kokaj në fund të fjalës së tij.

Pasi Kokaj mbaroi, ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, s’deshi t’i replikojë, por u dëgjua duke thënë “Ma shumë është tu ligjëru bre”.

Lexo të tjera