Lajme

“Kontrolli i transportit publik”, policia tregon sa gjoba shqiptoi në rajonin e Pejës

0
“kontrolli-i-transportit-publik”,-policia-tregon-sa-gjoba-shqiptoi-ne-rajonin-e-pejes

Kështu që me datë 21.09.2020 në orët e mëngjesit është filluar me aktivitetin policor, duke bërë kontrollin detal te të gjitha subjekteve që ofrojnë transport publik (autobus, kombibus, si dhe taksive), e që sipas vendimeve të Qeverisë obligohen të punojnë me kapacitet të përgjysmuar sa i përket numrit të udhëtarëve që bartin për të lejuar hapësirën e nevojshme për çdo qytetar.

Policia e Kosovës në Rajonin e Pejës gjegjësisht Njësia e Komunikacionit Rrugor në Pejë, në implementim të këtij plani gjatë ditës së parë të aktivitetit, ka lëshuar 7  fletë gjoba për pronarët e kompanive të transportit publik në Pejë, njëkohësisht janë lëshuar edhe fletë gjoba për udhëtar që nuk kanë respektuar ligjin anti-COVID, për mos bartjen e maskave.

Policia thotë se, aktiviteti i tillë do të vazhdoj edhe në ditët në vijim./Lajmi.net/

Lexo të tjera