Ekonomi

Kuçi premton kompletimin e bordit të ARKEP-it

0
kuci-premton-kompletimin-e-bordit-te-arkep-it

Këtë projektligj e ka prezantuar ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi i cili theksoi se ky projektligj është pjesë e programit qeverisës dhe në përputhje të plotë me direktivat e BE-së.

Kuçi duke iu përgjigjur anëtarëve të këtij komisioni, theksoi se janë hapur procedurat për zgjedhjen e dy anëtarëve të bordit të ARKEP-it për të bërë funksional këtë bord.

Lexo të tjera