Lajme

Kurti: Dëshmorët e kombit e bashkojnë popullin

0
kurti:-deshmoret-e-kombit-e-bashkojne-popullin

Me këtë rast Kurti theksoi se dëshmorët e kombit e bashkojnë popullin.

“Sot bashkë me presidenten dhe kryeparlamentarin bënë nderime tek varret e dëshmorëve të kryeqytetit të cilët luftuan për liri dhe ranë heroikisht që të ngritet edhe kauza jonë, e më pas të vijë çlirimi, liria dhe pavarësia. Andaj ne kthehemi e rikthemi në këto vende në mënyrë që ti kujtojmë ata dhe t’ia përkujtojmë vetes çmimin e madh që ka paguar populli ynë me gjakun e vetë për lirinë e pavarësinë që kemi sot”, tha Kurti.

Ai tha poashtu se çdoherë duhet përkujtuar amanetin dhe idealet e tyre që të vazhdojmë për barazi dhe mirëqenie që nuk e përjashton asnjë./Lajmi.net/

Lexo të tjera