Lajme

Kurti i preokupuar me Ligjin për Zgjedhjet, Merkel i kërkon vëmendje për dialogun me Serbinë

0
kurti-i-preokupuar-me-ligjin-per-zgjedhjet,-merkel-i-kerkon-vemendje-per-dialogun-me-serbine

Kancelarja Merkel ka thënë se në përballje me detyrat sfiduese, Qeveria dhe vendi juaj mund të llogarisin në mbështetjen dhe partneritetin e Gjermanisë.

Në telegramin e urimit, Kancelarja Merkel ka veçuar vëmendjen ndaj pandemisë COVID-19 dhe synimet e qeverisë së re për reformat në sundimin e ligjit dhe luftimin e korrupsionit dhe krimit të organizuar.

Ka përmendur si çështje edhe dialogun me Serbinë të ndërmjetësuar nga BE-ja.

“Edhe dialogu për normalizim me Serbinë i ndërmjetësuar nga BE e kërkon vëmendjen tuaj”, thuhet në telegram.

Kancelarja Merkel i ka uruar Kurtit shumë suksese në fushat që përbëjnë çelësin e konkretizimit të perspektivës evropiane të Kosovës. /Lajmi.net/

Lexo të tjera