Lajme

Kusari -Lila: I kemi votat e 80-të deputetëve për ta zgjedhur Vjosa Osmanin presidente

0
kusari-lila:-i-kemi-votat-e-80-te-deputeteve-per-ta-zgjedhur-vjosa-osmanin-presidente

Ajo ka bërë të ditur se nuk do të ketë kërkesë për mbajtjen e seancës për votimin e presidentit gjatë ditës së premte, por ka thënë këtë do ta bëjnë brenda afatit kohor.

“Kemi paraqitur dy kandidaturat e para është Vjosa Osmani dhe i dyti Nasuf Bejta.

Ne do të caktojmë menjëherë edhe seancën brenda afatit kohor të paraparë”, tha ajo.“Ne do të kemi zonjën Osmani presidente në momentin që kryhet procesi i votimit, ne kemi të pohuar se kemi vullnetin e 80 deputetëve që i kanë thënë po kësaj çështje”, tha Kusari

Lexo të tjera