Fun

Libri komik i “Black Panther” ka dalur në ankand me çmim fillestarë prej 8 mijë dollarësh

0
libri-komik-i-“black-panther”-ka-dalur-ne-ankand-me-cmim-fillestare-prej-8-mije-dollaresh

Pas vdekjes së aktorit që luajti personazhin kryesorë tek libri komik “Black Panther” dhe bashkë-krijuesit të personazhit Stan Lee, vlera e kësaj kopje me autografet e të dyve u rrit, shkruan “DailyMail”, transmeton lajmi.net.

Çmimi fillestarë është vendosur 8 mijë dollarë, por ekspertët mendojnë se çmimi mund të rritet deri në 25 mijë dollarë deri në fund të ankandit.

Me një buxhet prej 200 milionë dollarësh, ata nxorën një fitim prej 1,347 miliardë dollarësh.

Ofertat për këtë kopje e edicionit të parë do të fillojnë nga data 29 tetorë. /Lajmi.net/

Lexo të tjera