Rozë

Masat e reja në Angli/ Çiftet që s’jetojnë bashkë, do t’u ndalohet të bëjnë seks

0

Beqarët dhe çiftet që nuk jetojnë së bashku do të ndalohen përsëri të bëjnë seks gjatë bllokimit të dytë kombëtar të Anglisë.

Sipas masave të fundit të rrepta që hyjnë në fuqi nga e enjtja, njerëzit nuk lejohen të vizitojnë miqtë dhe familjen që jetojnë në familje të tjera brenda ose në një bashkësi private.

Kjo do të thotë që qëndrimi gjatë natës është rreptësisht jashtë kartave deri në 2 Dhjetor kur periudha e bllokimit do të përfundojë, përveç nëse normat e transmetimit nuk kanë rënë me sukses./Indeksonline

Lexo të tjera