Fun

Me një test të thjeshtë, zbulo qëllimin tënd në jetë!

0
me-nje-test-te-thjeshte,-zbulo-qellimin-tend-ne-jete!

Çdo fotografi tregon një ose disa histori. Kur perceptoni një imazh, bëheni një nga treguesit e shumtë të tij, shrkuan “Revista Psikologji”.

Historia mund të jetë rreth asaj që pllakos ose zbukuron shoqërinë, gjendjen e botës në përgjithësi, një ose disa përvoja personale, apo edhe ato që dini për vetë procesin e artit, transmeton lajmi.net.

Se si reagoni ndaj një testi të imazhit mund të tregojë shumë për ju, duke përfshirë qëllimin tuaj të vërtetë në jetë.

Arti na flet sepse ka të bëjë me ne. Bëhet fjalë për udhëtimet tona kolektive dhe individuale në këtë univers të mrekullueshëm, të pamatshëm.

Siç tha Chuck Klosterman, “Arti dhe dashuria janë të njëjtat gjëra: është procesi për të parë veten në gjëra që nuk jeni ju.”

Imazhet nxisin emocione të shumta te shikuesi: frikë, tronditje, trishtim, zemërim dhe madje edhe neveri.

Ju mund të ndjeni një emocion të fortë dhe të njohur brenda disa sekondave që nga shikimi i një imazhi, ose mund të duhen disa minuta që të ngulitni sytë para se të vendosni se çfarë do të thotë për ju.

Dhe duke qenë se arti është po aq i larmishëm sa njerëzit që e krijojnë dhe e perceptojnë atë edhe përgjigjet ndaj tij ndryshojnë.

Bëni këtë test imazhi për të deshifruar se cili është qëllimi i vërtetë i jetës suaj. /Lajmi.net/

Lexo të tjera