Rozë

Mësuesja 31 vjeçe e martuar kapet mat duke bërë seks me dy nxënësit e saj në makinë: Ku po shkon kjo botë?!

0

Një mësuese 31 vjeçe e martuar është kapur duke e bërë me dy nxënësit e saj në makinë. Kjo ngjarje ka ndodhur në Amerikë.

Laura Dunker jepte mësim në Shkollën e Mesme Bedford në Ohio, SH.B.A. Ajo i ka pranuar të gjitha ato që ka bërë me nxënësit e saj madje dhe ka treguar edhe se ka pasur shumë raste që i kishte ftuar ata në shtëpinë e tyre.

Lidhja e saj me nxënësit mund të ketë zgjatur disa muaj. Më i sho kuar në gjithë këtë histori ka mbetur burri i 31 vjeçares. Ai nuk kishte asnjë ide se çfarë bënte gruaja e tij.

Mësuesja do të marr një dë nim goxha të gjatë dhe nuk do të punojë më në shkolla. Kujtojmë këtu se në Amerikë ka shumë raste të tilla.

Lexo të tjera