Teknologji

Microsoft thotë se SharePoint dhe OneDrive, nuk po funksionojnë siç duhet

0
microsoft-thote-se-sharepoint-dhe-onedrive,-nuk-po-funksionojne-sic-duhet

Sipas faqes së internetit DownDetector, çështjet filluan të ndodhnin kur shumica e përdoruesve kishin vështirësi për t’u futur në OneDrive, transmeton lajmi.net.

Përdoruesit gjithashtu kanë raportuar çështje që lidhen me serverin dhe hyrjen në SharePoint Online, mjet bashkëpunimi i Microsoft-it në internet.

Kompania nuk dha ndonjë informacion të mëtejshëm në lidhje me SharePoint Online ose shërbimin e saj OneDrive. /Lajmi.net/

Lexo të tjera