Lajme

Milaim Zeka tregon historinë se si tentuan ta vrisnin për t’ia lënë fajin Gani Gecit për vdekjen e tij

0
milaim-zeka-tregon-historine-se-si-tentuan-ta-vrisnin-per-t’ia-lene-fajin-gani-gecit-per-vdekjen-e-tij

Zeka thotë se skenari i këtij atentati ka qenë që revolen me të cilin do ta vranin Milaim Zekën ta vendosnin në veturën e Gani Gecit.

“Në dhjetorin e vitit 2012, ka qenë i përgatitur një atentat ndaj meje. Skenari ka qenë me vu revolen në makinën e Gani Gecit, edhe me u haop lajmi që gjoja Gani Geci e ka vra Milaim Zeken, për shkak që Milaim Zeka e ka vra Ahmet Krasniqin. Ne kemi bisedu pas një kohe shumë të gjatë me Ganin”, thotë Zeka në Kanal 10.

Ai madje thotë se i urren armët dhe se nuk i ka përdorur kurrë.

Lexo të tjera