Lajme

Miratohen ndryshimet në Kodin Zgjedhor të Shqipërisë

0
miratohen-ndryshimet-ne-kodin-zgjedhor-te-shqiperise

Kanë qenë 96 deputetë në Kuvend të cilët kanë votuar pro ndryshimeve në Kodin Zgjedhor.

Për miratimin e këtyre ndryshimeve duheshin 84 vota, por duket se ata janë tejkaluar.

Procesi i votimi është kryer me fletë të shpërndara në sallën e Kuvendit për shkaka të pandemisë dhe nuk i kanë karta e tyre të votimit elektronik. /TCH

Lexo të tjera