Fun

Mirupafshim fije dhe balayage: Kjo ngjyrë flokësh është trendi më i ri për dimrin 2021

0
mirupafshim-fije-dhe-balayage:-kjo-ngjyre-flokesh-eshte-trendi-me-i-ri-per-dimrin-2021

Dy vitet e fundit, flokët me fije apo metoda e quajtur balayage kanë qënë ngjyrat më IN!

Por mesa duket nuk mund të themi 100% që do të ikin nga moda por do të bashkohen për të krijuar ngjyrën e vitit, e cila quhet  “Foilayage”.

Është një ngjyrë e cila duket natyrale por nuk prek ngjyrën bazë të flokëve tuaj! Sipas parukjerëve kjo ngjyrë duhet mirëmbajtur çdo 3 muaj.

Lexo të tjera