Rozë

Modelja e famshme del para pasqyrës krejt e zhveshur

0

Ashley Graham modelja e njohur amerikane duket se nuk e ka problem të shfaq trupin e zhveshur.

Duket se Ashleyt nuk i vjen aspak turp ti shfaq format e saj të njohura, ajo përkundrazi është krenare dhe do të dëshironte që çdo femër të ishte më e sigurt në lëkurën e vet.

Ashley shpesh herë ndan imazhe e zhveshur ku tregon se dëshiron ti bëjë femrat të kuptojnë se çdo trup ka vlerë të veçantë dhe është i bukur në mënyrën e vet.

“Kjo është vërtet ajo që dua të ndaj nga mesazhi im, dashuria për veten dhe jo krahasimi i vetvetes me të tjerët sepse nuk ka gjëra të tilla si përsosmëri, sepse përsosmëria nuk ekziston” thotë ajo.

View this post on Instagram

nakie big girl 👋🏽

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Lexo të tjera