Lajme

Ndalohen grumbullimet mbi 30 persona: Përjashtim bëjnë vetëm Kuvendi e Qeveria

0
ndalohen-grumbullimet-mbi-30-persona:-perjashtim-bejne-vetem-kuvendi-e-qeveria

Megjithatë, sipas këtij vendimi përjashtim bëjnë seancat e Kuvendit dhe mbledhjet e Qeverisë.”Përjashtim nga pika 18, bëjnë mbledhjet e Kuvendit të Kosovës, mbledhjet e Qeverisë, apo mbledhjet me interes të veçantë publik, të cilat lejohen pavarësisht numrit të personave”, thuhet në pikën 19-të të vendimit.

Në vazhdim e gjeni vendimin:

18. Ndalohen të gjitha grumbullimet me rrezikshmëri të lartë të shpërndarjes së infeksionit, me më shumë se 30 persona (mbledhjet, seminaret, trajnimet). Pavarësisht numrit të personave, mbajtja e pritjes për ngushëllim/krye shëndoshë dhe organizimi i dasmave ndalohet.19. Përjashtim nga pika 18, bëjnë mbledhjet e Kuvendit të Kosovës, mbledhjet e Qeverisë, apo mbledhjet me interes të veçantë publik, të cilat lejohen pavarësisht numrit të personave.

Lexo të tjera