Bota

Në disa vende nuk do të ketë rrymë për shkak të punimeve në rrjet

0
ne-disa-vende-nuk-do-te-kete-rryme-per-shkak-te-punimeve-ne-rrjet

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

01.10.2020

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10KV Milloshevë (Kodi: 15019005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Llazareva, Raskova, Bakshi, Millosheva, Babimoci dhe Graca.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë dhe shtrëngimi i përçuesve.

2.

TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10KV J06 Lagjja e Spitalit 4/1 (Kodi: 19000038 ) prej orës 00:01 deri në ora 01:00.

Vendet: Lagjeja e Spitalit 4/1, Lagjja e Spitalit 4/2, NNP Guri, Shkolla, Burimi Comerce 2, Standard, VG Construction, Brajam Hoxha dhe Chelsea Point.

Arsyeja: Manipulimi me ndarësit e tensionit të mesëm.

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10KV Bablaku – Bizneset (Kodi: 40041005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Kazerma, Mineksi, FSK TS i ri dhe IRK-ja.

Arsyeja: Ndërrimi I izolatorëve dhe pastrami i trasesë.

2.

Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Janjeva (Kodi: 10014011) prej orës 09:00 -12:00 dhe nga 13:00-16:00

Vendet: Janjeva, Shashkovci, Akllapi, Tërbovci, Gushterica e Eperme dhe Shushica.

Arsyeja: Pastrimi i linjës 10kV nga vegjetacioni.

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dobroshi (Kodi 80080007) nga ora 09:00 -12:00 si dhe nga ora 13:00 – 16:00

Vendet: Batushë, Berjah, Brovinë, Dobrosh, Hereç, Molliq, Nivokaz, Osek Hilë(një pjesë), Pacaj, Skivjan (një pjesë), Stubull; rrugët: Dedë Gjon Luli (një pjesë), Pashko Vasa dhe Lekë Dukagjini.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë së linjave shpërndarëse.

2.

TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bistazhini (kodi: 81000005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë).

Arsyeja: Demontimi i shtyllave të tensionin e mesëm.

Gjilan

1.

TS 35/10 kV Rrafshina do të ndërprehet:

Dalja 10KV Binça (Kodi: 61067008) prej orës 12:00 deri në ora 14:30.

Vendet: fshatrat: Mogillë, Kabash, Rafshinë, Bozovik, Shoshar, Debëlldejë dhe Binçë.

Arsyeja: Drejtimi i shtyllës 12/1000 në rrjet projekti Binçë.

Mitrovicë

1.

TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10KV Prekazi (Kodi: 74000003) prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Prekaz i Ulët, Prekaz i Epërm, Mikushnicë dhe Lubavec.

Arsyeja: Punimi i shtyllave, shtërngimi i përçuesve dhe kontrollimi i TS për vaj.

2.

TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Stacioni Hekurudhor (kodi: 73000004) prej orës 09:00 -12:00 si dhe nga 13:00-16:00

Vendet: Shtitarica, Dalaku, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balincë, Oshlan, Duboc, Galicë, Beçiq dhe Brusnik.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

Prizren

1.

Nga TS 110/10kV Prizreni 3 nga Dalja 10kV Zhupa prej orës 10:00 deri në orën 14:00 do të ndërprehet:

TS,10/04kV(Kodi:31000026013,014,016,018,019,020,021,022,031,032,033,035,036,039,041,043,046.)

Vendet: Fshati Prevallë, Gornoseë, Mushnikoë, Sredsk, Bogoshevc, Drajqiq dhe TS 10/0.4kV (Dili Kadrija, Restorant Paradiso, Restorant Sharri).

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të dëmtuar dhe shtrëngimi i përçuesve.

Pejë

1.

TS 110/35/10 kV Peja 1 do te ndërprehet:

Dalja 10kV Radavci (kodi: 50000004) prej ores 12:00 deri në ora 13:00

Vendet: Novosella, Radavci, Brestoviku, Dogana, Jabllanica e Madhe dhe HEC-Radavci.

-Degëzimi i Novosellës nga ora 12:00-15:00 pa energji do të mbesin 4 NS 10/0.4 kV (50000004017. 50000004018, 50000004019, 50000004045)

Vendet: fshati Novosellë.

-Degëzimi I Radavcit 12:00-14:00, pa energjido të mbesin keto NS 10/0. 4 kV( 50000004039, 50000004020, 50000004021, 50000004022, 50000004024, 50000004026, 50000004025, 50000004028, 50000004029, 50000004032, 50000004037, 50000004031, 50000004027, 50000004035, 50000004033, 50000004050, 50000004023, 50000004040.

Vendet: Fshatrat: Radavc, Jabllanic e Vogël, Jabllanicë e Madhe – BRRE – In line – HC ”Radavc”.

Arsyeja: Energjizimi i degëzimeve nga SSH Radavc.

02.10.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

NS 10/04kV Furra Laura (kodi: 14000001004 ) prej orës 09:00 – 17:00

Vendet: Një pjesë e rr. Skënderbeu, një pjesë e Valon Hasaniit.

Arsyeja: Kyja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.

TS 35/10kV Fushë-Kosova II do të ndërprehet:

TS 10/04kV Gërgurët (kodi: 15018018065) prej orës 09:00 -16:00

Vendet: Gërgurët.

Arsyeja: Ngritja e shtyllave nën rrjetin ekzistues.

3.

TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Nr.5 Xhemajl Ibishi (kodi: 12000001) prej orës 09:00 -09:05 si dhe nga 20:55-21:00

Vendet: Xhemajil Ibishi, Ministria e Shëndetësisë dhe Dragodani (një pjesë) .

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension, manipulimi me ndarësa të tensionit të mesëm.

4.

TS 110/10(20)kV Prishtina 3 nga dalja 10kV Nr.22 Remonti kabllovik do të ndërprehet:

TS 10/04kV Llapit 1 (kodi: 12000015070) prej orës 09:00 – 21:00

Vendet: Rr. Llapit – nje pjesë.

Arsyeja: Montimi i kthinave 2+1 dhe ormanit të tensionit të ulët në TS Llapi 1.

Pejë

1.

TS 110/10kV Klinado të ndërprehet:

Dalja 10kV Ujmiri (kodi: 52000001) prej orës 11:00 – 13:00

Vendet: Fabrika e kërpurdhave, Rraci dhe Automekaniku.

Arsyeja: Rregullimi dhe kontrollimi i ndërprerësit të fuqisë.

02.10.2020

Punime nga palët e treta

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Skivjani (Kodi: 80080009) prej orës 09:00 deri në ora 10:30

Vendet: fshatrat: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë (një pjesë), Osek Pashë, Plançor dhe Skivjan.

Arsyeja: Kyçja e trafos së sapo ndërtuar te Rrustem Bajram Leti – LEFIX.

Lexo të tjera